Google Chrome'un Yepyeni Özelliği

Google chrome


Google Chrome’un yeni özelliği çok işe yarayacak gibi. İnternet dünyasında hiç şüphesiz Google Chrome kullanıcılarını mutlu eden önemli tarayıcılardan biri. Önümüzde ay kullanılmaya başlanacağı söylenen bu yepyeni özelliği ile Chrome değerine değer katacak gibi duruyor. Peki yakında kullanılmaya başlayacak bu yepyeni özellik nedir?


Söyle ki,
İnternette zaman geçirirken çoğumuz birden fazla sayfa veya site ile haşır neşir oluyoruz. Bu esnada açık olan sitelerden bir veya bir kaçında bazen hiç istemediğimiz halde otomatik videolar oynatılabiliyor. Bu da bazen insanın canını sıkabiliyor. Çünkü kullanıcı kendini birdenbire ses karmaşasının içinde buluyor.İşte Google Chrome’un bu son özelliği ile bu dertten kurtulabiliyoruz.
Nasıl mı?
Sizi sesi ile rahatsız eden sitenin üstüne sağ tıklayarak “Sitenin sesini kapat” diyoruz. Sorunda böylece hallolmuş oluyor. Bu işin en güzel tarafı da sessize alınan site siz tekrar sesini aç komutunu verene kadar sessizde kalmış oluyor ve bilgisayarı kapatıp açsan dahi sonuç değişmiyor. Bu yeni özelliğinden dolayı Google Chrome’u tebrik etmek gerekiyor. Benim çok işime yarayacağı kesin.
Bence sizde denemelisiniz.

Yorumlar

  1. Güzel bir özellikmiş. İhtiyaç haline gelmişti bu özellik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinikle katılıyorum. Bu özellik internette çok zaman geçirenler için vazgeçilmez olacak.

      Sil

Yorum Gönder

Yazı ile alakalı yorum yaparak değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Bizi Takip Edin